Ga naar de inhoud

Master cursus Ombre Powder brows

De Masterclass Ombre Powder Brows is om jouw Ombre powder brows te perfectioneren. De kennis en expertise die je al hebt van het uitvoeren van deze PMU behandeling tillen we naar een hoger niveau. Deze Masterclass is onderdeel van mijn PMU opleiding.

Samen kijken we naar hoe jij een Ombre Powder brows behandeling in zijn volledigheid uitvoerd en hoe dit beter kan. Niet alleen voor het uiteindelijke eindresultaat, maar ook de werkwijze die je toepast. Met deze Masterclass Ombre Powder brows perfectioneren we jouw behandeling van begin tot eind.

 Inclusief;

 • Lunch
 • Certificaat
 • Inkijk van al mijn formulieren
 • Informatie boek
 • Al mijn aandacht voor jou
Optie A:
 • 09:30 ontvangst.
 • 09:30 tot 11:15 theorie en latex oefenen
 • 11:15 tot 12:00 lunch
 • 12:00 tot (+/-) 14:30 model 1
 • 14:45 tot (+/-)17:00 model 2
 • 17:00 certificaat uitreiking
Optie B:
 • 09:30 ontvangst
 • 09:30 tot 11:00 theorie en latex
 • 11:00 tot 12:30 brow mapping en kleuren leer
 • 12:30 tot 13:15 Lunch
 • 13:15 tot 14:00 marketing, GGD, social media, website advies
 • 14:00 tot (+/-) 16:30 model 1
 • 16:30 certificaat uitreiking

Klassikaal,

Kosten: €525,- excl. BTW

1-op-1,

Kosten: €625,- excl. BTW

Over je coach,

Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.