Meteen naar de inhoud

Boek een PMU stoel

Op zoek naar een PMU werkplek waar jij jouw permantente make-up behandelingen kan uitvoeren? Daar kan ik je mee helpen. In mijn gecertificeerde salon te Almere heb ik meerdere PMU stoelen beschikbaar voor jou om je werk op te kunnen doen.

Voer zowel jouw behandeling en nabehandeling uit in mijn gezellige salon. Samen met mij en andere dames. Check eenvoudig de beschikbaarheid van jouw stoel en zie ik je straks verschijnen?

Gecertificeerde salon

Grondig gereinigde stoelen

Kosteloos parkeren

Een PMU stoel boeken in 3 stappen.

Stap 1. Even appen.

Stuur me even een appje om de beschikbaarheid te controleren. Onderaan deze pagina kun je mij eenvoudig appen.

Stap 2. Kom langs.

Je stoel staat klaar voor jou om jouw PMU vaardigheden mee toe te passen. Parkeren kan hier kosteloos.

Stap 3. Behandeling.

Voer jouw behandeling en nabehandeling uit in mijn salon. Natuurlijk in een gecertificeerde en steriele omgeving. ​

Maak een afspraak.

Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-01-31
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.
Franca Hesseling
Franca Hesseling
2022-10-25
Bibiche heeft mijn wenkbrauwen gedaan en eyeliner onder. Ze heeft heel goed geluisterd naar wat ik wel en niet wilde, wat super belangrijk is bij iets wat zo duidelijk zichtbaar is. Ik ben heel blij met het resultaat! Topper!!
Alicia Solis
Alicia Solis
2022-10-01
Bibiche is gewoon The Best! Zeer professioneel, hygiënisch en lief. Ik kom hier al jaaaaren en wil absoluut niemand anders voor mijn powder brows.
K Koerts Meijer
K Koerts Meijer
2022-09-22
Laura van D
Laura van D
2022-08-13
Professionele PMU-specialist. Bibiche is eerlijk en geeft goed advies, ze doet niet iets waarvan zij denkt dat het niet mooi uit zou kunnen pakken. Ook heeft zij mijn vorige PMU (wenkbrauwen), welke niet goed was gezet, kunnen herstellen in een aantal sessies. Bibiche zal je niet onnodig of te vroeg nabehandelen als het nog goed zit. Tevens is het altijd hartstikke gezellig bij haar. Ik ben voor zowel mijn wenkbrauwen, als mijn eyeliner onder en boven geweest en zeer tevreden. Dikke aanrader dus!

Kom langs in mijn salon te Almere. Ik heb voor jou verschillende PMU stoelen ter beschikking. Zo weet je zeker dat je de ruimte hebt om jouw permanente make-up behandeling goed uit te kunnen voeren. App me met onderstaande knop om de beschikbaarheid te controleren. Ik reageer zo snel mogelijk.