Op zoek naar een PMU werkplek waar jij jouw permantente make-up behandelingen kan uitvoeren? Daar kan ik je mee helpen. In mijn gecertificeerde salon te Almere heb ik meerdere PMU stoelen beschikbaar voor jou om je werk op te kunnen doen.

Voer zowel jouw behandeling en nabehandeling uit in mijn gezellige salon. Samen met mij en andere dames. Check eenvoudig de beschikbaarheid van jouw stoel en zie ik je straks verschijnen?

 

 

Gecertificeerde salon

Grondig gereinigde stoelen

Kosteloos parkeren

Een PMU stoel in 3 stappen

1 - Even appen

Stuur me even een appje om de beschikbaarheid te controleren. Onderaan deze pagina kun je mij eenvoudig appen.

2 - Kom langs

Je stoel staat klaar voor jou om jouw PMU vaardigheden mee toe te passen. Parkeren kan hier kosteloos.

3 - Behandeling

Voer jouw behandeling en nabehandeling uit in mijn salon. Natuurlijk in een gecertificeerde en steriele omgeving.

Boek jouw PMU stoel

Ingrid Vervloed
Ingrid Vervloed
31/05/2022
Mooie nieuw salon. Ze neemt echt de tijd voor je. Legt alles goed uit. En het resultaat is elke keer weer prachtig. Ik ga nooit meer ergens anders heen. Super mooie wenkbrauwen. 👍👍👍
Lees verder
Dave
Dave
27/04/2022
Vrouke Van Egmond
Vrouke Van Egmond
20/04/2022
Michelle van Wijk
Michelle van Wijk
20/04/2022
3 jaar geleden voor de eerste keer microblading laten doen door bibiche. Warm en enthousiast ontvangst met daarbij goede en professionele informatie voorziening. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Ik kom nog jaarlijks terug voor een touch up en ben iedere keer weer enorm tevreden met het resultaat.
Lees verder
martine coenraads
martine coenraads
14/04/2022
Sonja Gill
Sonja Gill
10/04/2022
anja smolders
anja smolders
08/04/2022
Echt een vrouw die weet waar ze mee bezig is. Kan goed luisteren en je komt niet voor verrassingen te staan. Alles wordt eerst besproken voor dat de behandeling begint. Voor permanente make-up ben je hier op het goede adres.
Lees verder
Ansela Raghoe
Ansela Raghoe
05/04/2022
Anita Di Summa
Anita Di Summa
22/03/2022
Bibiche is zeer professioneel en betrokken. Kan goed luisteren en neemt de tijd voor je. Ik kom al vanaf het begin bij haar en ga altijd weg met prachtige wenkbrauwen en eyeliner 🙂
Lees verder
Monique Van Dijk
Monique Van Dijk
12/03/2022

Kom langs in mijn salon te Almere. Ik heb voor jou verschillende PMU stoelen ter beschikking. Zo weet je zeker dat je de ruimte hebt om jouw permanente make-up behandeling goed uit te kunnen voeren. App me met onderstaande knop om de beschikbaarheid te controleren. Ik reageer zo snel mogelijk.