Ga naar de inhoud

Boek een PMU stoel

Op zoek naar een PMU werkplek waar jij jouw permantente make-up behandelingen kan uitvoeren? Daar kan ik je mee helpen. In mijn gecertificeerde salon te Almere heb ik meerdere PMU stoelen beschikbaar voor jou om je werk op te kunnen doen.

Voer zowel jouw behandeling en nabehandeling uit in mijn gezellige salon. Samen met mij en andere dames. Check eenvoudig de beschikbaarheid van jouw stoel en zie ik je straks verschijnen?

Gecertificeerde salon

Grondig gereinigde stoelen

Kosteloos parkeren

Een PMU stoel boeken in 3 stappen.

Stap 1. Even appen.

Stuur me even een appje om de beschikbaarheid te controleren. Onderaan deze pagina kun je mij eenvoudig appen.

Stap 2. Kom langs.

Je stoel staat klaar voor jou om jouw PMU vaardigheden mee toe te passen. Parkeren kan hier kosteloos.

Stap 3. Behandeling.

Voer jouw behandeling en nabehandeling uit in mijn salon. Natuurlijk in een gecertificeerde en steriele omgeving. ​

Maak een afspraak.

Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.

Kom langs in mijn salon te Almere. Ik heb voor jou verschillende PMU stoelen ter beschikking. Zo weet je zeker dat je de ruimte hebt om jouw permanente make-up behandeling goed uit te kunnen voeren. App me met onderstaande knop om de beschikbaarheid te controleren. Ik reageer zo snel mogelijk.