Powder Brows (of eigenlijk Ombre Powder Brows) verschillen best wel veel ten opzichte van de Microblading PMU behandeling. Daar waar bijvoorbeeld de Microblading techniek alleen geschikt is voor de droge huid, is de Ombre Powder brow geschikt voor alle huidtypen. Deze adviseer ik dan ook aanzienlijk vaker.

Bij het aanbrengen van dit type PMU wenkbrauw worden er een heleboel kleine puntjes gezet middels een speciaal PMU machine. Dit geeft jouw wenkbrauwen niet alleen een hele natuurlijke uitstraling, maar ook een zachte. Tevens is het resultaat langer zichtbaar.

Ombre powder brows

De voordelen van Ombre Powder Brows


  • Jouw wenkbrauwen elke dag helemaal naar wens
  • Natuurlijke look mede dankzij het fijne pigment
  • Zichtbaar resultaat gedurende 14 tot 18 maanden
  • Vakkundig aangebracht met jaren ervaring
  • Veilig aangebracht in een gecertificeerde salon

Powder brows in 3 stappen.


1 – Intake

Samen doorlopen we jouw wensen. Aan de hand van jouw wensen bepalen we een vorm, tekenen deze en kiezen een kleur die bij jou past. Vooraf krijg je dan ook een aardige indruk van het eindresultaat.

2 – Behandeling

In mijn gecertificeerde kliniek plaats ik jouw Powder Brows. De behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

3 -Nabehandeling

Tussen de 4 a 8 weken zal de nabehandeling plaatsvinden. Hierna is het resultaat echt goed zichtbaar. Je kunt nu volop genieten van jouw perfecte wenkbrauwen.


Maak een afspraak


Dave
Dave
27/04/2022
Vrouke Van Egmond
Vrouke Van Egmond
20/04/2022
Michelle van Wijk
Michelle van Wijk
20/04/2022
3 jaar geleden voor de eerste keer microblading laten doen door bibiche. Warm en enthousiast ontvangst met daarbij goede en professionele informatie voorziening. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Ik kom nog jaarlijks terug voor een touch up en ben iedere keer weer enorm tevreden met het resultaat.
Lees verder
martine coenraads
martine coenraads
14/04/2022
Sonja Gill
Sonja Gill
10/04/2022
anja smolders
anja smolders
08/04/2022
Echt een vrouw die weet waar ze mee bezig is. Kan goed luisteren en je komt niet voor verrassingen te staan. Alles wordt eerst besproken voor dat de behandeling begint. Voor permanente make-up ben je hier op het goede adres.
Lees verder
Ansela Raghoe
Ansela Raghoe
05/04/2022
Anita Di Summa
Anita Di Summa
22/03/2022
Bibiche is zeer professioneel en betrokken. Kan goed luisteren en neemt de tijd voor je. Ik kom al vanaf het begin bij haar en ga altijd weg met prachtige wenkbrauwen en eyeliner 🙂
Lees verder
Monique Van Dijk
Monique Van Dijk
12/03/2022
Puck V
Puck V
08/03/2022

Kom langs in mijn salon te Almere. Niet alleen zorg ik ervoor dat jij de wenkbrauw van je dromen vind, maar ook zal ik deze vakkundig bij je plaatsen. Zo weet je zeker dat je nog lang kan genieten van jouw permanente make-up behandeling. Ik help je niet alleen bij de voorbereiding, maar ook bij de nazorg en nabehandeling.

Powder Brows