Powder Brows (of eigenlijk Ombre Powder Brows) verschillen best wel veel ten opzichte van de Microblading PMU behandeling. Daar waar bijvoorbeeld de Microblading techniek alleen geschikt is voor de droge huid, is de Ombre Powder brow geschikt voor alle huidtypen. Deze adviseer ik dan ook aanzienlijk vaker.

Bij het aanbrengen van dit type PMU wenkbrauw worden er een heleboel kleine puntjes gezet middels een speciaal PMU machine. Dit geeft jouw wenkbrauwen niet alleen een hele natuurlijke uitstraling, maar ook een zachte. Tevens is het resultaat langer zichtbaar.

Ombre powder brows

De voordelen van Ombre Powder Brows


  • Jouw wenkbrauwen elke dag helemaal naar wens
  • Natuurlijke look mede dankzij het fijne pigment
  • Zichtbaar resultaat gedurende 14 tot 18 maanden
  • Vakkundig aangebracht met jaren ervaring
  • Veilig aangebracht in een gecertificeerde salon

Powder brows in 3 stappen.


1 – Intake

Samen doorlopen we jouw wensen. Aan de hand van jouw wensen bepalen we een vorm, tekenen deze en kiezen een kleur die bij jou past. Vooraf krijg je dan ook een aardige indruk van het eindresultaat.

2 – Behandeling

In mijn gecertificeerde kliniek plaats ik jouw Powder Brows. De behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

3 -Nabehandeling

Tussen de 4 a 8 weken zal de nabehandeling plaatsvinden. Hierna is het resultaat echt goed zichtbaar. Je kunt nu volop genieten van jouw perfecte wenkbrauwen.


Maak een afspraak


Laura van D
Laura van D
2022-08-13
Professionele PMU-specialist. Bibiche is eerlijk en geeft goed advies, ze doet niet iets waarvan zij denkt dat het niet mooi uit zou kunnen pakken. Ook heeft zij mijn vorige PMU (wenkbrauwen), welke niet goed was gezet, kunnen herstellen in een aantal sessies. Bibiche zal je niet onnodig of te vroeg nabehandelen als het nog goed zit. Tevens is het altijd hartstikke gezellig bij haar. Ik ben voor zowel mijn wenkbrauwen, als mijn eyeliner onder en boven geweest en zeer tevreden. Dikke aanrader dus!
Lees verder
Hana Ngo
Hana Ngo
2022-08-12
Kom hier al jaren! Reis met liefde vanaf Rotterdam naar Almere om hier behandeld te worden. Ooit begonnen met een Groupon deal in Badhoevedorp maar kom nog jaarlijks terug. Heel soms na 1,5 jaar. Ligt aan de agenda en aan de wenkbrauwen natuurlijk. Enorm natuurlijke PMU (naam is recentelijk veranderd zag ik). Ik deed altijd microblading maar stap misschien toch over naar powder brows. Bibiche is echt een top artiest en daar bovenop nog heel attent en heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ze ontwikkelt zichzelf continue en is erg handig met filmpjes en social media. De behandeling vliegt voorbij en aan het einde kijk ik alweer uit naar de volgende. Bibiche is erg professioneel en tegelijkertijd ook erg benaderbaar. Als het kon gaf ik een extra 🌟. Ik krijg heel vaak complimenten over mijn wenkbrauwen en mensen hebben niet eens door dat het β€˜nep’ is.
Lees verder
Laila El Hilali
Laila El Hilali
2022-08-03
Ik kom al een aantal jaar bij Bibiche voor mijn wenkbrauwen. Ze is gezellige meid , fijn & goed in contact, denkt met je mee en ze is in mijn ogen zeer professioneel. De wenkbrauwen zien er weer tiptop uit! Topper!
Lees verder
Laartje
Laartje
2022-07-21
Super lieve meid met veel vak kennis πŸ‘ŒπŸΌ Ze werkt zeer hygiΓ«nisch en heeft een hele persoonlijke oprechte manier van benaderen. Kijk alweer uit naar m’n volgende behandeling 😊
Lees verder
Marja Bokhorst
Marja Bokhorst
2022-07-13
Sorry maar ik ben op dit moment niet enthousiast. Ik ben al dagen bezig om contact op te nemen. Via mail en Whatsapp maar lukt gewoon niet. Geen reactie. Maar vandaag opeens een melding over mijn afspraak van vrijdag. Die wil ik nu annuleren maar krijg het bericht dat dit niet mogelijk is. Hoezo? Ik ben ruim op tijd hiervoor
Lees verder
Michelle Rabbie
Michelle Rabbie
2022-07-09
Super gedaan Bibich! As always, ik kom hier al jarenlang en nog steeds tevreden πŸ™‚
Lees verder
paula verlaan
paula verlaan
2022-06-25
Top ervaring gehad vandaag. Mocht vandaag als model zitten en alles was super geregeld. Vond de begeleiding en ondersteuning van de eigenaresse echt fantastisch. Al met al een geweldige ervaring en super blij! Zeker een aanrader voor een goede ervaring met pmu maar ook om cursus te doen.
Lees verder
Ingrid Vervloed
Ingrid Vervloed
2022-05-31
Mooie nieuw salon. Ze neemt echt de tijd voor je. Legt alles goed uit. En het resultaat is elke keer weer prachtig. Ik ga nooit meer ergens anders heen. Super mooie wenkbrauwen. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Lees verder
Dave
Dave
2022-04-27
Vrouke Van Egmond
Vrouke Van Egmond
2022-04-20

Kom langs in mijn salon te Almere. Niet alleen zorg ik ervoor dat jij de wenkbrauw van je dromen vind, maar ook zal ik deze vakkundig bij je plaatsen. Zo weet je zeker dat je nog lang kan genieten van jouw permanente make-up behandeling. Ik help je niet alleen bij de voorbereiding, maar ook bij de nazorg en nabehandeling.

Powder Brows