Ga naar de inhoud

Coaching voor de Beautybranche.

Welkom bij mijn coaching services voor PMU en beautysalons! Mijn naam is Bibiche en ik ben een coach specifiek gericht op de beauty industrie. Na jarenlang als PMU-artiest te hebben gewerkt, besloot ik mijn passie voor de beauty industrie te combineren met mijn talent voor coaching. Ik besloot minder PMU behandelingen uit te voeren om meer tijd te kunnen besteden aan het coachen van anderen. En zo begon mijn reis als coach voor de beauty industrie.

Mijn coaching services zijn op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Ik bied coaching aan op aanvraag voor PMU en beautysalons. Of je nu een nieuw bedrijf start, hulp nodig hebt bij GGD-keuringen, begeleiding nodig hebt bij PMU en andere behandelingen, of je social media strategie wilt verbeteren, ik ben er om je te helpen. Boek een sessie! 

Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.

Jouw Beauty Coaching sessie kan omvatten:

Hulp bij het GGD-proof maken van je salon

Begeleiding bij GGD-keuringen

Ontwikkeling van formulieren

Verbetering van online zichtbaarheid

Hulp bij het werven van klanten

Coaching voor personeel in je salon

Aanscherpen van je bedrijfsconcept

Coaching op maat!

Coaching op maat.

Met mijn coaching service bieden we jou als PMU of beautysalon eigenaar de ondersteuning die je nodig hebt om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Of je nu specifieke vragen hebt over bijvoorbeeld het GGD proof maken van je salon, hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van je bedrijfsconcept, of gewoon een kritische blik wilt werpen op je bedrijfsvoering, wij staan voor je klaar.

Met mijn coaching service kun je sessies boeken wanneer het jou uitkomt, op korte termijn of op langere termijn. Of je nu eenmalig hulp nodig hebt bij het oplossen van een probleem, of op zoek bent naar een langdurige coaching relatie, wij passen ons aan jouw specifieke behoeften aan. Kortom, wij zijn er om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke en zakelijke doelen.