Ga naar de inhoud

Team BIBICHE.

Bibiche.

Mijn naam is Bibiche Miermans en ik ben de eigenaresse van PMU by Bibiche, gevestigd in Almere. Ik zorg dat jij je als vrouw prachtig gaat voelen dankzij permanente make-up. Met aandacht en toewijding geef ik jou sprekende wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Heel snel na mijn geboorte in 1992 werd duidelijk dat ik een ijzeren wil heb en me stevig in iets kan vastbijten. Als jong meisje moest ik nog even wachten tot ik de arbeidsmarkt kon betreden, maar ik kon niet wachten!

Ik ben dolgraag aan het werk. Het leveren van waarde voelt voor mij als ademhalen. Ik ben verknocht geraakt aan de blije, verwonderde of tot tranen toe geroerde gezichten van vrouwen die ik heb mogen helpen, vrouwen die zichzelf op nieuwe wijze zijn gaan zien als wie ze altijd al waren.

Nicolien.

Sinds augustus 2022 is Nicolien actief in de branche en heeft ze een passie voor het verzorgen van lippen. Naast lippen, voert ze ook PMU wenkbrauwen en eyeliners uit en streeft ze altijd naar het creëren van een verzorgde uitstraling voor haar klanten.

Hoewel ze afkomstig is uit een totaal andere branche, heeft ze door haar nauwkeurige en secuur aanpak snel haar plaats gevonden in de beautywereld. Haar rustige en kalme aard maakt haar de perfecte keuze voor klanten die op zoek zijn naar een professionele en geruststellende behandeling.

Haar passie voor haar werk, samen met haar secuur, rustig en vakkundig aanpak, maken haar de perfecte keuze voor elke klant die op zoek is naar een verzorgende en verfijnde behandeling.

Beluister mijn podcast

In deze podcast praat ik over ondernemerschap, zelfontwikkeling en moederschap. Mensen omschrijven mij als eerlijk, open-minded en energiek. Ik nodig je uit om te luisteren en je te laten inspireren.

Suggesties voor een onderwerp? Stuur mij een bericht