Ga naar de inhoud

GGD begeleiding.

Een GGD keuring is van groots belang voor jouw PMU salon. Niet alleen vanwege de verplichtingen, maar ook om jouw klanten de garantie te geven dat ze bij jou veilig en goed een PMU behandeling kunnen laten uitvoeren. Tevens heeft de GGD keuring niet alleen betrekking op hoe jij jouw PMU zet, maar ook op hoe jouw PMU salon is ingericht, hoe makkelijk deze schoon te houden is en ga zo maar door.

Hulp bij je GGD keuring


De GGD keuring van jouw PMU salon heeft betrekking tot vrij veel dingen. Voornamelijk hygiëne en ziekteverwekkers voorkomen. Dat gaat aanzienlijk verder dan bijvoorbeeld simpelweg handen wassen, of een mondkap dragen. Moet je je kraan aanraken om deze te bedienen? Moet je je prullenbak aanraken om deze te openen? Staat jouw prullenbak verder dan handbereik van jouw behandelstoel? Wanneer je op ook maar één van deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, is de kans groot dat je geen GGD keuring gaat krijgen.

En dat is maar goed ook. We werken met open wonden, de kans op infecties is groot wanneer je niet hygiënisch te werk treed. Precies de reden waarom deze richtlijnen er zijn. Maar hoe goed dat dan ook is, is het wel een uitdaging om hier goed aan te kunnen voldoen. Dat is iets waar ik je graag mee help.

De juiste begeleiding

Ik ken de ins-en-outs van de GGD richtlijnen

De juiste apparatuur

Apparatuur gebruiken volgens de GGD richtlijnen.

De juiste ruimte

Jouw praktijk ingericht volgens GGD richtlijnen.

Over je coach,

Ficary Nr1
Ficary Nr1
2024-05-24
Toppertje deze meid. Na een eerdere slechte ervaring met pmu wenkbrauwen bij Bibiche terrecht gekomen. Gewacht met de review tot ik helemaal klaar was. Ik kan jullie met een gerust hart vertellen, Bibiche weet waar ze mee bezig is. Gedreven met passie voor haar bedrijf. Kleur is mooi, vorm is mooi, behandeling super en zeker niet te vergeten; waar ik bij de eerdere 'foute' pmu elders veel last had van dikke korsten na de plaatsing heb ik bij Bibiche zo weinig last gehad dat überhaupt niemand heeft gemerkt dat ik de pmu gedaan had. Absolute aanrader!
Yente Eijsker
Yente Eijsker
2023-09-26
Ik ben heel blij en tevreden met hoe Bibiche mijn werkbrauwen altijd doet! Ze luisterd goed naar je wensen en is heel kundig in haar vak. Een echte aanrader!
irma de jong
irma de jong
2023-08-05
Bibiche is echt een VAKVROUW, héél professioneel. Maar nét zo belangrijk vind ik wel dat zij ook nog eens heel eerlijk én gezellig is!
Naomi M
Naomi M
2023-07-28
Heel erg tevreden over Kelly! Zij doet elke 6 weken mijn wenkbrauwen en elke 10 weken laat ik mijn gezicht waxen. Goede service en heel flexibel bij bibiche!
Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.