Een GGD keuring is van groots belang voor jouw PMU salon. Niet alleen vanwege de verplichtingen, maar ook om jouw klanten de garantie te geven dat ze bij jou veilig en goed een PMU behandeling kunnen laten uitvoeren. Tevens heeft de GGD keuring niet alleen betrekking op hoe jij jouw PMU zet, maar ook op hoe jouw PMU salon is ingericht, hoe makkelijk deze schoon te houden is en ga zo maar door.

Hulp bij je GGD keuring

De GGD keuring van jouw PMU salon heeft betrekking tot vrij veel dingen. Voornamelijk hygiëne en ziekteverwekkers voorkomen. Dat gaat aanzienlijk verder dan bijvoorbeeld simpelweg handen wassen, of een mondkap dragen. Moet je je kraan aanraken om deze te bedienen? Moet je je prullenbak aanraken om deze te openen? Staat jouw prullenbak verder dan handbereik van jouw behandelstoel? Wanneer je op ook maar één van deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, is de kans groot dat je geen GGD keuring gaat krijgen. 

En dat is maar goed ook. We werken met open wonden, de kans op infecties is groot wanneer je niet hygiënisch te werk treed. Precies de reden waarom deze richtlijnen er zijn. Maar hoe goed dat dan ook is, is het wel een uitdaging om hier goed aan te kunnen voldoen. Dat is iets waar ik je graag mee help.


De juiste begeleiding

Ik ken de ins-en-outs van de GGD richtlijnen.

De juiste apparatuur

Apparatuur gebruiken volgens de GGD richtlijnen.

De juiste ruimte

Jouw praktijk ingericht volgens GGD richtlijnen.

Over je coach

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.  

Tijd voor een intakegesprek?