Ga naar de inhoud

Kom in contact met mij


Stel jouw vraag, boek jouw afspraak of navigeer naar mijn salon.

Ik help je graag.

Liefs, Bibiche

Ficary Nr1
Ficary Nr1
2024-05-24
Toppertje deze meid. Na een eerdere slechte ervaring met pmu wenkbrauwen bij Bibiche terrecht gekomen. Gewacht met de review tot ik helemaal klaar was. Ik kan jullie met een gerust hart vertellen, Bibiche weet waar ze mee bezig is. Gedreven met passie voor haar bedrijf. Kleur is mooi, vorm is mooi, behandeling super en zeker niet te vergeten; waar ik bij de eerdere 'foute' pmu elders veel last had van dikke korsten na de plaatsing heb ik bij Bibiche zo weinig last gehad dat überhaupt niemand heeft gemerkt dat ik de pmu gedaan had. Absolute aanrader!
Yente Eijsker
Yente Eijsker
2023-09-26
Ik ben heel blij en tevreden met hoe Bibiche mijn werkbrauwen altijd doet! Ze luisterd goed naar je wensen en is heel kundig in haar vak. Een echte aanrader!
irma de jong
irma de jong
2023-08-05
Bibiche is echt een VAKVROUW, héél professioneel. Maar nét zo belangrijk vind ik wel dat zij ook nog eens heel eerlijk én gezellig is!
Naomi M
Naomi M
2023-07-28
Heel erg tevreden over Kelly! Zij doet elke 6 weken mijn wenkbrauwen en elke 10 weken laat ik mijn gezicht waxen. Goede service en heel flexibel bij bibiche!
Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06

Maak een afspraak met mij.

Contactgegevens.

PMU by Bibiche

t/m 1 augustus
Redactiestraat 6
1321NL Almere

Na 1 augustus
Bosgouw 255
1352 GW Almere
Rolstoelvriendelijk & gratis parkeren!

Navigeer hiernaartoe

Voor al je vragen.

Wij gaan verhuizen!

Alle afspraken tot en met 1 augustus zullen op de Redactiestraat 6 te Almere uitgevoerd worden.

Alle afspraken na 1 augustus zullen op de Bosgouw 255 te Almere uitgevoerd worden!

Liefs,

Bibiche & Nic.