Ga naar de inhoud

PMU Coaching.

Het opzetten en runnen van een PMU praktijk kan overweldigend zijn. Niet alleen zijn er duizend en één manieren om je klanten goed van dienst te zijn, maar ook is er een berg met richtlijnen om je aan te houden. Je klanten vinden, helpen en houden. Je processen scherp en optimaal houden. Dat zijn allemaal dingen waarbij ik je kan helpen en begeleiden.

Haal meer uit jouw PMU salon

Mijn eindeloze drang om dingen altijd maar anders en beter te kunnen doen heeft mij een boel geleerd. Overal waar je processen bedenkt, uitwerkt en toepast sluipen er routines in die over een week verspreid soms wel uren aan extra onnodig werk met zich mee brengen. Onder andere dat zijn allemaal dingen waar ik je in kan begeleiden. Samen gaan we alles eens flink onder de loep nemen. Samen zorgen wij ervoor dat jij jouw klanten nog meer tevreden gaat maken dan dat zij al zijn, jij jouw werk nog efficiënter uitoefent dan dat je nu al doet, en de GGD binnen een kwartiertje weer weg is bij jouw salon.

Processoptimalisatie

In je interne processen valt er altijd iets beter en efficiënter te doen. Dat is ook belangrijk. Dit zorgt namelijk voor meer tijd voor klanten of vrije tijd. Samen gaan we alles langs.

GGD Certificering

Een GGD vergunning is belangrijk. Net zo belangrijk als dat de richtlijnen streng kunnen zijn. Samen zorgen we ervoor dat je die GGD keuringen gemakkelijk door komt.

Klanttrevredenheid

Alleen goede PMU is niet genoeg om klanten te behouden. Van begin tot eind wil je jouw klanten in de watten hebben liggen. Al vanaf het eerste contactmoment. Daar help ik je bij.

Over je coach,

Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.