Het opzetten en runnen van een PMU praktijk kan overweldigend zijn. Niet alleen zijn er duizend en één manieren om je klanten goed van dienst te zijn, maar ook is er een berg met richtlijnen om je aan te houden. Je klanten vinden, helpen en houden. Je processen scherp en optimaal houden. Dat zijn allemaal dingen waarbij ik je kan helpen en begeleiden.

Haal meer uit jouw PMU salon

Mijn eindeloze drang om dingen altijd maar anders en beter te kunnen doen heeft mij een boel geleerd. Overal waar je processen bedenkt, uitwerkt en toepast sluipen er routines in die over een week verspreid soms wel uren aan extra onnodig werk met zich mee brengen. Onder andere dat zijn allemaal dingen waar ik je in kan begeleiden. Samen gaan we alles eens flink onder de loep nemen. Samen zorgen wij ervoor dat jij jouw klanten nog meer tevreden gaat maken dan dat zij al zijn, jij jouw werk nog efficiënter uitoefent dan dat je nu al doet, en de GGD binnen een kwartiertje weer weg is bij jouw salon.


Processoptimalisatie

In je interne processen valt er altijd iets beter en efficiënter te doen. Dat is ook belangrijk. Dit zorgt namelijk voor meer tijd voor klanten of vrije tijd. Samen gaan we alles langs.

GGD Certificering

Een GGD vergunning is belangrijk. Net zo belangrijk als dat de richtlijnen streng kunnen zijn. Samen zorgen we ervoor dat je die GGD keuringen gemakkelijk door komt.

Klanttrevredenheid

Alleen goede PMU is niet genoeg om klanten te behouden. Van begin tot eind wil je jouw klanten in de watten hebben liggen. Al vanaf het eerste contactmoment. Daar help ik je bij.

Over je coach

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.  

Tijd voor een intakegesprek?