Meteen naar de inhoud

Verdiepingstraining.

Zoek je naar manieren om je PMU-vaardigheden te verbeteren en een professional te worden? Zoek dan niet verder! Onze Verdiepingstraining voor PMU en beauty salons biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren en je klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

De training biedt de mogelijkheid om op een specifieke datum een sessie te boeken, waarbij je je kunt richten op de gebieden waarin je meer oefening nodig hebt. We bieden training in verschillende technieken, zoals Lippigmentatie, Eyeliner, Ombre powder brows, Correctie PMU wenkbrauwe en meer.

Onze Verdiepingstraining voor PMU en Beauty salons omvat ook begeleiding bij het omgaan met moeilijke klanten. Wij bieden je de tools en technieken om zelfverzekerd en professioneel om te gaan met klanten en hun wensen te begrijpen.

Ons doel is om jou te helpen uitblinken in je vakgebied en je klanten de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden. Schrijf je nu in voor onze Verdiepingstraining voor PMU en Beauty salons en verbeter je vaardigheden!

Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-01-31
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.
Franca Hesseling
Franca Hesseling
2022-10-25
Bibiche heeft mijn wenkbrauwen gedaan en eyeliner onder. Ze heeft heel goed geluisterd naar wat ik wel en niet wilde, wat super belangrijk is bij iets wat zo duidelijk zichtbaar is. Ik ben heel blij met het resultaat! Topper!!
Alicia Solis
Alicia Solis
2022-10-01
Bibiche is gewoon The Best! Zeer professioneel, hygiënisch en lief. Ik kom hier al jaaaaren en wil absoluut niemand anders voor mijn powder brows.
K Koerts Meijer
K Koerts Meijer
2022-09-22
Laura van D
Laura van D
2022-08-13
Professionele PMU-specialist. Bibiche is eerlijk en geeft goed advies, ze doet niet iets waarvan zij denkt dat het niet mooi uit zou kunnen pakken. Ook heeft zij mijn vorige PMU (wenkbrauwen), welke niet goed was gezet, kunnen herstellen in een aantal sessies. Bibiche zal je niet onnodig of te vroeg nabehandelen als het nog goed zit. Tevens is het altijd hartstikke gezellig bij haar. Ik ben voor zowel mijn wenkbrauwen, als mijn eyeliner onder en boven geweest en zeer tevreden. Dikke aanrader dus!

Verdiepingstraining voor PMU en Beautysalons:

Verbeter je Lippigmentatie behandeling

Verbeter je Eyeliner behandeling

Behandel jouw veeleisende klant onder begeleiding

Optioneel materiaal en apparatuur te huur

Verbeter je Ombre powder brows behandeling

Verbeter je PMU Correctie behandeling

Inclusief hapjes en drankjes

Verdiepingstraining op maat!

Let op!

  • Behandel je eigen model.
  • Gebruik je eigen materialen/apparatuur.
  • Dit is een praktijktraining.

Beschikbare datums:

Volgen spoedig!