Ga naar de inhoud

Verdiepingstraining.

Zoek je naar manieren om je PMU-vaardigheden te verbeteren en een professional te worden? Zoek dan niet verder! Onze Verdiepingstraining voor PMU en beauty salons biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren en je klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

De training biedt de mogelijkheid om op een specifieke datum een sessie te boeken, waarbij je je kunt richten op de gebieden waarin je meer oefening nodig hebt. We bieden training in verschillende technieken, zoals Lippigmentatie, Eyeliner, Ombre powder brows, Correctie PMU wenkbrauwe en meer.

Onze Verdiepingstraining voor PMU en Beauty salons omvat ook begeleiding bij het omgaan met moeilijke klanten. Wij bieden je de tools en technieken om zelfverzekerd en professioneel om te gaan met klanten en hun wensen te begrijpen.

Ons doel is om jou te helpen uitblinken in je vakgebied en je klanten de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden. Schrijf je nu in voor onze Verdiepingstraining voor PMU en Beauty salons en verbeter je vaardigheden!

Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.

Verdiepingstraining voor PMU en Beautysalons:

Verbeter je Lippigmentatie behandeling

Verbeter je Eyeliner behandeling

Behandel jouw veeleisende klant onder begeleiding

Optioneel materiaal en apparatuur te huur

Verbeter je Ombre powder brows behandeling

Verbeter je PMU Correctie behandeling

Inclusief hapjes en drankjes

Verdiepingstraining op maat!

Let op!

  • Behandel je eigen model.
  • Gebruik je eigen materialen/apparatuur.
  • Dit is een praktijktraining.

Beschikbare datums:

Volgen spoedig!