Yes! Je gaat starten met het opzetten van jouw Permanente make-up kliniek! Ik weet zelf maar al te goed hoe dat was voor mij. Een hele bijzondere, leuke maar ook stressvolle periode. Natuurlijk ga je genieten van vrijheid, het is immers jouw kliniek. Maar ondanks dat wel met de nodige richtlijnen. Het starten van een permanente make-up kliniek

Een PMU salon starten

Ik kan jou van begin tot eind begeleiden bij het opzetten van jouw PMU salon van je dromen. Zoals ik al zei, er komt nogal het een- en ander kijken bij het opzetten van een PMU kliniek. Daar kan ik je dan mee helpen. Ongeacht of dit nu het vinden van jouw vestiging is, de juiste apparatuur voor het zetten van PMU of je vergunnigen op orde krijgen. Ik help je hierbij. Samen zorgen we ervoor dat dit op orde komt. 


De juiste begeleiding

Leer een PMU praktijk opzetten en runnen.

De juiste apparatuur

Vind de juiste apparatuur voor jouw budget.

De juiste ruimte

Vind de juiste ruimte voor jouw praktijk.

Over je coach

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.  

Tijd voor een intakegesprek?