Ga naar de inhoud

EHBO Cursus Salon

Het is een drukke dag in de beautysalon. De klanten komen en gaan, de telefoon rinkelt en de medewerkers rennen heen en weer om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Maar op een dag gebeurt er iets wat niemand ooit had kunnen voorzien. Een klant valt flauw en stopt met ademen. Paniek breekt uit in de salon. Niemand weet wat te doen.

Dit is het moment waarop het belangrijk is om te weten hoe je in noodsituaties moet handelen. Dit is het moment waarop de EHBO-cursus speciaal ontwikkeld voor PMU en beautysalons van pas komt.

In slechts één dag leer je hoe je kunt helpen wanneer zich een noodsituatie voordoet. je leert hoe je de symptomen van noodsituaties zoals hartaanvallen, beroertes, lage bloedsuikerspiegels en allergische reacties kunt herkennen. Sterker nog, je leert hoe je snel en effectief kunt handelen in geval van een noodsituatie.

Maar deze cursus is meer dan alleen EHBO-technieken. Het is een kans om samen te komen met collega’s uit de beauty-industrie. Hapjes en drankjes zijn allemaal inbegrepen. Het is een dag vol plezier, leren en groeien.

Dus waar wacht u nog op? Meld u vandaag nog aan voor de EHBO-cursus speciaal ontwikkeld voor PMU en beautysalons. Het is een investering in uzelf, uw medewerkers en uw klanten. En het kan het verschil maken tussen leven en dood.

Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.

De EHBO Cursus voor Salon's op een rijtje:

Eéndaagse cursus voor de beauty-industrie

Leer hoe je kunt helpen in noodsituaties in je salon

Leer noodsituaties te herkennen, zoals hartaanvallen, beroertes, lage bloedsuikerspiegel, allergische reacties en meer.

Geen EHBO-ervaring vereist

Leer reanimatie toe te passen

Interactief en educatief, een gezellige dag met collega's

Kleine groepen van maximaal 8 deelnemers

NIKTA-Certificaat van deelname

Starttijd - Eindtijd:
9:00 tot 13:30
Starttijd - Eindtijd:
Beschikbare datums:
Volgen spoedig
Kosten:
€135,- exclusief BTW.
Sommige zorgverzekeraars vergoeden(deels) deze cursus.