Ga naar de inhoud

EHBO Cursus Salon

Het is een drukke dag in de beautysalon. De klanten komen en gaan, de telefoon rinkelt en de medewerkers rennen heen en weer om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Maar op een dag gebeurt er iets wat niemand ooit had kunnen voorzien. Een klant valt flauw en stopt met ademen. Paniek breekt uit in de salon. Niemand weet wat te doen.

Dit is het moment waarop het belangrijk is om te weten hoe je in noodsituaties moet handelen. Dit is het moment waarop de EHBO-cursus speciaal ontwikkeld voor PMU en beautysalons van pas komt.

In slechts één dag leer je hoe je kunt helpen wanneer zich een noodsituatie voordoet. je leert hoe je de symptomen van noodsituaties zoals hartaanvallen, beroertes, lage bloedsuikerspiegels en allergische reacties kunt herkennen. Sterker nog, je leert hoe je snel en effectief kunt handelen in geval van een noodsituatie.

Maar deze cursus is meer dan alleen EHBO-technieken. Het is een kans om samen te komen met collega’s uit de beauty-industrie. Hapjes en drankjes zijn allemaal inbegrepen. Het is een dag vol plezier, leren en groeien.

Dus waar wacht u nog op? Meld u vandaag nog aan voor de EHBO-cursus speciaal ontwikkeld voor PMU en beautysalons. Het is een investering in uzelf, uw medewerkers en uw klanten. En het kan het verschil maken tussen leven en dood.

Ficary Nr1
Ficary Nr1
2024-05-24
Toppertje deze meid. Na een eerdere slechte ervaring met pmu wenkbrauwen bij Bibiche terrecht gekomen. Gewacht met de review tot ik helemaal klaar was. Ik kan jullie met een gerust hart vertellen, Bibiche weet waar ze mee bezig is. Gedreven met passie voor haar bedrijf. Kleur is mooi, vorm is mooi, behandeling super en zeker niet te vergeten; waar ik bij de eerdere 'foute' pmu elders veel last had van dikke korsten na de plaatsing heb ik bij Bibiche zo weinig last gehad dat überhaupt niemand heeft gemerkt dat ik de pmu gedaan had. Absolute aanrader!
Yente Eijsker
Yente Eijsker
2023-09-26
Ik ben heel blij en tevreden met hoe Bibiche mijn werkbrauwen altijd doet! Ze luisterd goed naar je wensen en is heel kundig in haar vak. Een echte aanrader!
irma de jong
irma de jong
2023-08-05
Bibiche is echt een VAKVROUW, héél professioneel. Maar nét zo belangrijk vind ik wel dat zij ook nog eens heel eerlijk én gezellig is!
Naomi M
Naomi M
2023-07-28
Heel erg tevreden over Kelly! Zij doet elke 6 weken mijn wenkbrauwen en elke 10 weken laat ik mijn gezicht waxen. Goede service en heel flexibel bij bibiche!
Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06

De EHBO Cursus voor Salon's op een rijtje:

Eéndaagse cursus voor de beauty-industrie

Leer hoe je kunt helpen in noodsituaties in je salon

Leer noodsituaties te herkennen, zoals hartaanvallen, beroertes, lage bloedsuikerspiegel, allergische reacties en meer.

Geen EHBO-ervaring vereist

Leer reanimatie toe te passen

Interactief en educatief, een gezellige dag met collega's

Kleine groepen van maximaal 8 deelnemers

NIKTA-Certificaat van deelname

Starttijd - Eindtijd:
9:00 tot 13:30
Starttijd - Eindtijd:
Beschikbare datums:
Volgen spoedig
Kosten:
€135,- exclusief BTW.
Sommige zorgverzekeraars vergoeden(deels) deze cursus.