Ga naar de inhoud

Meekijkdag PMU behandeling

Ik zie steeds meer beoefenaars in de beautybranche geïnteresseerd raken naar het zelf zetten van PMU behandelingen. Begrijpelijk! Het is immers bijzonder populair en daarbovenop is het voor veel beauty praktijken een logische stap om toe te voegen aan het aanbod.

Om voor jou erachter te komen of PMU zetten echt iets is heb ik de meekijkdag in het leven geblazen. Een hele dag neem ik je mee op sleeptouw op mijn werkdag. Je zult alle in-and-out’s zien, hoe een dag verloopt en wat er allemaal bij komt kijken.

Tussen de klanten door beantwoord ik je vragen en vertel ik je het een en ander zodat jij een goed beeld krijgt van wat het inhoud om een PMU artiest te zijn!


Over je coach

Mijn naam is Bibiche Godiva. Eigenaresse van PMU by Bibiche. Ik ben inmiddels meer dan 10 jaar actief in de PMU industrie. Duizenden tevreden vrouwen lopen rond met prachtige wenkbrauwen door mij gezet. Vandaag de dag ben ik nog altijd actief in deze PMU business, naast mijn coaching natuurlijk. Mijn salon heeft alle benodigde keurmerken en ik bezit diverse PMU gerelateerde certificaten.

Ik heb alle benodigde expertise en ervaring in huis om het opzetten van jouw droom PMU salon in goede banen te begeleiden. Kom in contact met mij om een intake gesprek aan te vragen. Laten we aan de slag gaan.  

Deze dag meelopen kost €120,00,- (Inclusief BTW €145,20)