Ga naar de inhoud

Lashlift.

Lashlift zorgt voor volume op een manier dat een wimperkruller dat onmogelijk kan. Daarnaast is dit een methode die op de langere duur minder schade aanbrengt aan je wimpers.

Middels deze Lashlift behandeling zorgen we ervoor dat de wimpers omhoog komen. Daarbovenop krijgen jouw wimpers hierdoor een stuk meer volume.

Vanaf de wortel zorgen we ervoor dat de wimpers gelift worden middels onder andere een siliconen mal. Gedurende 4 tot 6 weken zullen je wimpers hun gelifte positie houden.

Natuurlijkere volle wimpers.

lashlift

De voordelen van een Lashlift,

Gedurende uiterlijk 6 weken vollere wimpers

Lashlift is een schadeloze behandeling

Vakkundig aangebracht met jaren ervaring

Veilig aangebracht in een gecertificeerde salon

Lashlift in 3 stappen,

Stap 1. Intake.

Samen doorlopen we jouw wensen. We beginnen meteen met het reinigen.

Stap 2. Behandeling.

In mijn gecertificeerde kliniek plaatsen we jouw Lashlift. De behandeling duurt ongeveer 20 a 30 minuten.

Stap 3. Nabehandeling.

Gedurende uiterlijk 6 weken zullen elke dag jouw wimpers helemaal naar wens zitten. Geniet ervan!

Maak een afspraak.

Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.