Mijn naam is Bibiche Miermans en ik ben de eigenaresse van PMU by Bibiche, gevestigd in Almere. Ik zorg dat jij je als vrouw prachtig gaat voelen dankzij permanente make-up. Met aandacht en toewijding geef ik jou sprekende wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Heel snel na mijn geboorte in 1992 werd duidelijk dat ik een ijzeren wil heb en me stevig in iets kan vastbijten. Als jong meisje moest ik nog even wachten tot ik de arbeidsmarkt kon betreden, maar ik kon niet wachten!

Ik ben dolgraag aan het werk. Het leveren van waarde voelt voor mij als ademhalen. Ik ben verknocht geraakt aan de blije, verwonderde of tot tranen toe geroerde gezichten van vrouwen die ik heb mogen helpen, vrouwen die zichzelf op nieuwe wijze zijn gaan zien als wie ze altijd al waren.

Ingrid Vervloed
Ingrid Vervloed
31/05/2022
Mooie nieuw salon. Ze neemt echt de tijd voor je. Legt alles goed uit. En het resultaat is elke keer weer prachtig. Ik ga nooit meer ergens anders heen. Super mooie wenkbrauwen. 👍👍👍
Lees verder
Dave
Dave
27/04/2022
Vrouke Van Egmond
Vrouke Van Egmond
20/04/2022
Michelle van Wijk
Michelle van Wijk
20/04/2022
3 jaar geleden voor de eerste keer microblading laten doen door bibiche. Warm en enthousiast ontvangst met daarbij goede en professionele informatie voorziening. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Ik kom nog jaarlijks terug voor een touch up en ben iedere keer weer enorm tevreden met het resultaat.
Lees verder
martine coenraads
martine coenraads
14/04/2022
Sonja Gill
Sonja Gill
10/04/2022
anja smolders
anja smolders
08/04/2022
Echt een vrouw die weet waar ze mee bezig is. Kan goed luisteren en je komt niet voor verrassingen te staan. Alles wordt eerst besproken voor dat de behandeling begint. Voor permanente make-up ben je hier op het goede adres.
Lees verder
Ansela Raghoe
Ansela Raghoe
05/04/2022
Anita Di Summa
Anita Di Summa
22/03/2022
Bibiche is zeer professioneel en betrokken. Kan goed luisteren en neemt de tijd voor je. Ik kom al vanaf het begin bij haar en ga altijd weg met prachtige wenkbrauwen en eyeliner 🙂
Lees verder
Monique Van Dijk
Monique Van Dijk
12/03/2022

In 2013 werd ik voor het eerst moeder. Toen mijn zoon Otis een jaar oud was, besloot ik om voor mezelf te beginnen als schoonheidsspecialiste. Mijn klantenkring groeide snel. Permanente make-up was eerst bijzaak, maar vanaf het moment dat ik voor mezelf begon bloeide PMU uit tot een ware passie. Ik besloot me hier volledig op te richten. Vanaf 1 maart 2014 is PMU by Bibiche een feit.

Tussen 2014 en 2017 huurde ik behandelruimtes bij verschillende salons. Sinds 2017 heb ik mijn eigen PMU-salon in Almere. In datzelfde jaar beviel ik van mijn dochter Noé. Laat ik alvast heel duidelijk zijn over Otis en Noé: zij hebben hun ijzeren willetjes niet van een vreemde!
Elke vrouw is uniek en dat vind ik het mooist. Kan ik jou als vrouw nog meer zelfvertrouwen geven doordat ik je mag behandelen? Fantastisch! Wil je subtiele wenkbrauwen met de Microblading-behandeling? Of wil je echt voor de make-up-look gaan voor je wenkbrauwen dankzij de Ombre Brows-behandeling? Het kan allemaal! Bij elke vrouw kan ik mijn creativiteit en mensenkennis kwijt. Op die manier heb ik al vele vrouwen heel blij mogen maken.

Mijn passie voor het vak blijft groeien. Andere mensen helpen geeft me ontzettend veel voldoening. Daarom coach ik sinds 2020 andere PMU-specialistes in alles wat bij het beginnen en ontwikkelen van een PMU-praktijk komt kijken.
Ik wil jouw schoonheid van binnen en van buiten benadrukken. Laat permanente make-up je prachtig voelen en neem vandaag nog contact op. Ik ben er voor jou.

PMU by Bibiche te Almere

✓ Volledig gespecialiseerd in PMU vanuit passie en vakmanschap
✓ Kosteloos intakegesprek met uitgebreide informatie
✓ Door tot jij helemaal tevreden bent: klantbeoordeling van 5/5
✓ Alle behandelingen zijn geschikt voor iedereen boven de 18 jaar en voor elke huidskleur
✓ Keuze uit Microblading- of Ombre Brows-behandeling voor wenkbrauwen
✓ GGD-gekeurde werkwijze en PMU-salon in Almere