Ga naar de inhoud

Wie ben ik

Mijn naam is Bibiche Miermans en ik ben de eigenaresse van PMU by Bibiche, gevestigd in Almere. Ik zorg dat jij je als vrouw prachtig gaat voelen dankzij permanente make-up. Met aandacht en toewijding geef ik jou sprekende wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Heel snel na mijn geboorte in 1992 werd duidelijk dat ik een ijzeren wil heb en me stevig in iets kan vastbijten. Als jong meisje moest ik nog even wachten tot ik de arbeidsmarkt kon betreden, maar ik kon niet wachten!

Ik ben dolgraag aan het werk. Het leveren van waarde voelt voor mij als ademhalen. Ik ben verknocht geraakt aan de blije, verwonderde of tot tranen toe geroerde gezichten van vrouwen die ik heb mogen helpen, vrouwen die zichzelf op nieuwe wijze zijn gaan zien als wie ze altijd al waren.

Saskia Mendeszoon
Saskia Mendeszoon
2023-06-14
Al vele jaren vaste klant voor mijn wenkbrauwen. Nu ook eindelijk mijn onder eyeliner laten doen. Ik was een beetje bang en stelde dit steeds uit ondanks mijn wens. Dankzij Bibiche, die mij geruststelde, liet in mijn angst varen. Ik vertrouwde op haar expertise en ben superblij met het eindresultaat, had ik het maar eerder laten doen, denk ik nu haha. Ik kan Bibiche echt aan een ieder aanbevelen. Ze is een topper!
Ingrid Wilson
Ingrid Wilson
2023-05-25
Je wordt bij Bibiche heel professioneel ontvangen en behandeling, maar ook met gezelligheid en warmte ontvangen wat je een gerust en welkom gevoel geeft. Altijd super fijn om bij haar te komen. En ik ga altijd met een heel mooi resultaat weg! Op alle fronten is het top!!!
Diana Bouman
Diana Bouman
2023-05-24
Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen. Perfect gezet en het is een zeer professioneel bedrijf. Vriendelijke medewerkers en ik werd hartelijk ontvangen. Ik kan iedereen aanraden om hier permanente make-up te zetten.
Ron Suring
Ron Suring
2023-02-11
Recent weer behandeling gehad. Super tevreden. Al jaren klant. Ga zo door. Linda Suring
Antoinet Castaldo
Antoinet Castaldo
2023-02-01
Mijn eerste ervaring met PMU. Nu al zo blij mee! Over 8 weken de nabehandeling dus even afwachten voor het gewenste resultaat. Bibiche is een zeer vriendelijke dame die haar vak verstaat!
Hellen Ras
Hellen Ras
2023-01-06
ramona roos
ramona roos
2022-12-06
Bibiche is echt een vakvrouw. Super lief 🥰 een gezellige klets. En heel professioneel in haar werk. Ze bekijkt goed wat je gezicht kan hebben qua vorm en kleur en bespreekt dit ook. Ook al heb je al eerder Pmu gehad zij corrigeert het uitstekend! Dik tevreden met het resultaat 😊 op naar de volgende afspraak die al ingepland staat voor over een jaar!
Alexandra Petty
Alexandra Petty
2022-12-04
Absolutely fantastic PMU artist. Bibiche managed to fix the definition and visibility of my previously done PMU. I immediately booked a session for a new one and I cannot wait. They work clean, safe and absolutely professional. Your face will be in capable and trustworthy hands.
Angela Knuchel
Angela Knuchel
2022-11-21
Nieuwe wenkbrauwen!
Monique Otten
Monique Otten
2022-11-17
Bibiche is een topper in haar vak. Ze creëert de juiste wenkbrauw die bij het gezicht past, dat ziet ze goed. Daarbij is ze nauwkeurig en ervaren in haar werk.

In 2013 werd ik voor het eerst moeder. Toen mijn zoon Otis een jaar oud was, besloot ik om voor mezelf te beginnen als schoonheidsspecialiste. Mijn klantenkring groeide snel. Permanente make-up was eerst bijzaak, maar vanaf het moment dat ik voor mezelf begon bloeide PMU uit tot een ware passie. Ik besloot me hier volledig op te richten. Vanaf 1 maart 2014 is PMU by Bibiche een feit.

Tussen 2014 en 2017 huurde ik behandelruimtes bij verschillende salons. Sinds 2017 heb ik mijn eigen PMU-salon in Almere. In datzelfde jaar beviel ik van mijn dochter Noé. Laat ik alvast heel duidelijk zijn over Otis en Noé: zij hebben hun ijzeren willetjes niet van een vreemde!
Elke vrouw is uniek en dat vind ik het mooist. Kan ik jou als vrouw nog meer zelfvertrouwen geven doordat ik je mag behandelen? Fantastisch! Wil je subtiele wenkbrauwen met de Microblading-behandeling? Of wil je echt voor de make-up-look gaan voor je wenkbrauwen dankzij de Ombre Brows-behandeling? Het kan allemaal! Bij elke vrouw kan ik mijn creativiteit en mensenkennis kwijt. Op die manier heb ik al vele vrouwen heel blij mogen maken.

Mijn passie voor het vak blijft groeien. Andere mensen helpen geeft me ontzettend veel voldoening. Daarom coach ik sinds 2020 andere PMU-specialistes in alles wat bij het beginnen en ontwikkelen van een PMU-praktijk komt kijken.
Ik wil jouw schoonheid van binnen en van buiten benadrukken. Laat permanente make-up je prachtig voelen en neem vandaag nog contact op. Ik ben er voor jou.

PMU by Bibiche te Almere

✓ Volledig gespecialiseerd in PMU vanuit passie en vakmanschap
✓ Kosteloos intakegesprek met uitgebreide informatie
✓ Door tot jij helemaal tevreden bent: klantbeoordeling van 5/5
✓ Alle behandelingen zijn geschikt voor iedereen boven de 18 jaar en voor elke huidskleur
✓ Keuze uit Microblading- of Ombre Brows-behandeling voor wenkbrauwen
✓ GGD-gekeurde werkwijze en PMU-salon in Almere