Mijn naam is Bibiche Miermans en ik ben de eigenaresse van PMU by Bibiche, gevestigd in Almere. Ik zorg dat jij je als vrouw prachtig gaat voelen dankzij permanente make-up. Met aandacht en toewijding geef ik jou sprekende wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Heel snel na mijn geboorte in 1992 werd duidelijk dat ik een ijzeren wil heb en me stevig in iets kan vastbijten. Als jong meisje moest ik nog even wachten tot ik de arbeidsmarkt kon betreden, maar ik kon niet wachten!

Ik ben dolgraag aan het werk. Het leveren van waarde voelt voor mij als ademhalen. Ik ben verknocht geraakt aan de blije, verwonderde of tot tranen toe geroerde gezichten van vrouwen die ik heb mogen helpen, vrouwen die zichzelf op nieuwe wijze zijn gaan zien als wie ze altijd al waren.

Laura van D
Laura van D
2022-08-13
Professionele PMU-specialist. Bibiche is eerlijk en geeft goed advies, ze doet niet iets waarvan zij denkt dat het niet mooi uit zou kunnen pakken. Ook heeft zij mijn vorige PMU (wenkbrauwen), welke niet goed was gezet, kunnen herstellen in een aantal sessies. Bibiche zal je niet onnodig of te vroeg nabehandelen als het nog goed zit. Tevens is het altijd hartstikke gezellig bij haar. Ik ben voor zowel mijn wenkbrauwen, als mijn eyeliner onder en boven geweest en zeer tevreden. Dikke aanrader dus!
Lees verder
Hana Ngo
Hana Ngo
2022-08-12
Kom hier al jaren! Reis met liefde vanaf Rotterdam naar Almere om hier behandeld te worden. Ooit begonnen met een Groupon deal in Badhoevedorp maar kom nog jaarlijks terug. Heel soms na 1,5 jaar. Ligt aan de agenda en aan de wenkbrauwen natuurlijk. Enorm natuurlijke PMU (naam is recentelijk veranderd zag ik). Ik deed altijd microblading maar stap misschien toch over naar powder brows. Bibiche is echt een top artiest en daar bovenop nog heel attent en heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ze ontwikkelt zichzelf continue en is erg handig met filmpjes en social media. De behandeling vliegt voorbij en aan het einde kijk ik alweer uit naar de volgende. Bibiche is erg professioneel en tegelijkertijd ook erg benaderbaar. Als het kon gaf ik een extra 🌟. Ik krijg heel vaak complimenten over mijn wenkbrauwen en mensen hebben niet eens door dat het β€˜nep’ is.
Lees verder
Laila El Hilali
Laila El Hilali
2022-08-03
Ik kom al een aantal jaar bij Bibiche voor mijn wenkbrauwen. Ze is gezellige meid , fijn & goed in contact, denkt met je mee en ze is in mijn ogen zeer professioneel. De wenkbrauwen zien er weer tiptop uit! Topper!
Lees verder
Laartje
Laartje
2022-07-21
Super lieve meid met veel vak kennis πŸ‘ŒπŸΌ Ze werkt zeer hygiΓ«nisch en heeft een hele persoonlijke oprechte manier van benaderen. Kijk alweer uit naar m’n volgende behandeling 😊
Lees verder
Marja Bokhorst
Marja Bokhorst
2022-07-13
Sorry maar ik ben op dit moment niet enthousiast. Ik ben al dagen bezig om contact op te nemen. Via mail en Whatsapp maar lukt gewoon niet. Geen reactie. Maar vandaag opeens een melding over mijn afspraak van vrijdag. Die wil ik nu annuleren maar krijg het bericht dat dit niet mogelijk is. Hoezo? Ik ben ruim op tijd hiervoor
Lees verder
Michelle Rabbie
Michelle Rabbie
2022-07-09
Super gedaan Bibich! As always, ik kom hier al jarenlang en nog steeds tevreden πŸ™‚
Lees verder
paula verlaan
paula verlaan
2022-06-25
Top ervaring gehad vandaag. Mocht vandaag als model zitten en alles was super geregeld. Vond de begeleiding en ondersteuning van de eigenaresse echt fantastisch. Al met al een geweldige ervaring en super blij! Zeker een aanrader voor een goede ervaring met pmu maar ook om cursus te doen.
Lees verder
Ingrid Vervloed
Ingrid Vervloed
2022-05-31
Mooie nieuw salon. Ze neemt echt de tijd voor je. Legt alles goed uit. En het resultaat is elke keer weer prachtig. Ik ga nooit meer ergens anders heen. Super mooie wenkbrauwen. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Lees verder
Dave
Dave
2022-04-27
Vrouke Van Egmond
Vrouke Van Egmond
2022-04-20

In 2013 werd ik voor het eerst moeder. Toen mijn zoon Otis een jaar oud was, besloot ik om voor mezelf te beginnen als schoonheidsspecialiste. Mijn klantenkring groeide snel. Permanente make-up was eerst bijzaak, maar vanaf het moment dat ik voor mezelf begon bloeide PMU uit tot een ware passie. Ik besloot me hier volledig op te richten. Vanaf 1 maart 2014 is PMU by Bibiche een feit.

Tussen 2014 en 2017 huurde ik behandelruimtes bij verschillende salons. Sinds 2017 heb ik mijn eigen PMU-salon in Almere. In datzelfde jaar beviel ik van mijn dochter NoΓ©. Laat ik alvast heel duidelijk zijn over Otis en NoΓ©: zij hebben hun ijzeren willetjes niet van een vreemde!
Elke vrouw is uniek en dat vind ik het mooist. Kan ik jou als vrouw nog meer zelfvertrouwen geven doordat ik je mag behandelen? Fantastisch! Wil je subtiele wenkbrauwen met de Microblading-behandeling? Of wil je echt voor de make-up-look gaan voor je wenkbrauwen dankzij de Ombre Brows-behandeling? Het kan allemaal! Bij elke vrouw kan ik mijn creativiteit en mensenkennis kwijt. Op die manier heb ik al vele vrouwen heel blij mogen maken.

Mijn passie voor het vak blijft groeien. Andere mensen helpen geeft me ontzettend veel voldoening. Daarom coach ik sinds 2020 andere PMU-specialistes in alles wat bij het beginnen en ontwikkelen van een PMU-praktijk komt kijken.
Ik wil jouw schoonheid van binnen en van buiten benadrukken. Laat permanente make-up je prachtig voelen en neem vandaag nog contact op. Ik ben er voor jou.

PMU by Bibiche te Almere

βœ“ Volledig gespecialiseerd in PMU vanuit passie en vakmanschap
βœ“ Kosteloos intakegesprek met uitgebreide informatie
βœ“ Door tot jij helemaal tevreden bent: klantbeoordeling van 5/5
βœ“ Alle behandelingen zijn geschikt voor iedereen boven de 18 jaar en voor elke huidskleur
βœ“ Keuze uit Microblading- of Ombre Brows-behandeling voor wenkbrauwen
βœ“ GGD-gekeurde werkwijze en PMU-salon in Almere